Dutch English


Resellers

Bent u reseller dan kunnen wij u gunstigere condities aanbieden!

Binnen onze groep valt ook onze groothandel 4Dealers.nl welke een aantal A merken vertegenwoordigt van zowel computer componenten als randapparatuur zoals  Eizo en Neovo monitoren, Antec, monitorkappen, laptop componenten en accessoires.


Dankzij onze eigen import kunnen wij u unieke producten bieden met nog interessante marges.

 


 

4Dealers is er voor dealers waar klanttevredenheid en persoonlijke aandacht voorop staat.  

Snelle reacties en deskundig advies vormen dan ook twee van de belangrijkste punten voor de dienstverlening van 4Dealers.

4Dealers streeft er naar om het voor dealers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Daarom bieden wij concepten aan waarmee u de klanten direct kunt helpen en waarbij door u een goede marge gemaakt kan worden.

Zo hebben wij een assortiment voor u samengesteld op basis van de meest verkochte laptopschermen, adapters en cleaning producten.

Hier houdt onze service echter niet mee op. Blijft u bijvoorbeeld met voorraad zitten uit het standaard assortiment dan stuurt u dit terug naar ons en wij ruilen zonder probleem de producten om voor producten die u wel verkoopt.

Zo kunt u dus voor uzelf een assortiment samenstellen waarmee u uw klanten het beste mee kunt helpen.

Producten die u niet in uw standaard assortiment heeft, proberen wij altijd voor u op voorraad te hebben, zodat u binnen een enkele werkdagen alsnog uw klant kunt helpen met het juiste product.

4Dealers: service die verder gaat!